Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

Op zoek naar een sparringpartner voor wie geen vraagstuk te gek is?
Lees snel verder om te kijken wat Gezamenlijk Voordeel voor u kan betekenen!

Gezamenlijk Voordeel

Op zoek naar een sparringpartner voor wie geen vraagstuk te gek is?
Lees snel verder om te kijken wat Gezamenlijk Voordeel voor u kan betekenen!

Samen in elke stap

Wij hebben de juiste kennis in huis om u te helpen bij al uw logistieke en commerciële vraagstukken. Waarmee kunnen wij u helpen?

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie die behoefte heeft aan consumenten- elektronica en flexibel fulfilment. Met bijna 20.000 producten van meer dan 200 (A-)merken, een magazijncapaciteit van 20.000 m2 en een uitgebreid dienstenaanbod helpt Gezamenlijk Voordeel u bij elke vraag, groot of klein.

Gezamenlijk Voordeel is opgericht in 2006 als dochteronderneming van Amacom, The Amazing Company B.V. Inmiddels is Gezamenlijk Voordeel uitgegroeid tot een gevestigde, betrouwbare partner voor toon-aangevende organisaties in de B2B- en B2C- markt. Hierbij maakt Gezamenlijk Voordeel nog altijd actief gebruik van de expertise, logistieke infrastructuur en het enorme assortiment van Amacom.

Amacom, The Amazing Company B.V.

In 1999 startte de familie Engels met een droom: klanten voorzien van alle grote (A-)merken consumenten- elektronica en wit- en bruingoed. In de ruim 20 jaar die volgden, is Amacom uitgegroeid tot een krachtige internationale distributie- en fulfilmentpartner met een uitgebreid dienstenaanbod en eigen ‘paarse’ bezorg- dienst. Amacom is trots onderdeel van Exertis, a DCC Technology Company.

DCC is een internationale, beursgenoteerde sales-, marketing- en servicepartner voor wereldwijde merken. DCC is met haar hoofdkantoor gevestigd in Dublin en actief in drie divisies, te weten Energy, Technology en Healthcare. Binnen de divisie Technology is Exertis de vooruitgeschoven trade partner, waar Gezamenlijk Voordeel en Amacom onderdeel van uitmaken.

Welke vraag u ook heeft, wij denken graag met u mee. Samen in elke stap!

Gezamenlijk Voordeel team

SPECIALISME

Wij hebben de juiste kennis in huis om u te helpen bij het boosten van uw business!
Wij hebben de juiste kennis in huis om uw business te ondersteunen op vele commerciële en logistieke fronten. Zo kunt u zich richten op de zaken waar u goed in bent; het verkopen van uw producten. Gezamenlijk Voordeel bestaat uit een team van ambitieuze, gedreven specialisten voor wie geen vraagstuk te gek is. Benieuwd wat Gezamenlijk Voordeel voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ONS VERHAAL

ONZE DIENSTEN

Met ons dienstenaanbod zijn wij gespecialiseerd in vier pijlers:

Bedrijfs-en-projectmatige-aankopen

Bedrijfs- en projectmatige aankopen
Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

D2C

 D2C

Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument.

Efulfilment

(e-)Fulfilment

We helpen u graag om uw business efficiënter in te richten en nog succesvoller te maken.

Loyalty

Loyalty

Van een online shop met voordeel, tot de ontwikkeling van een gevarieerd extensief loyaliteitsprogramma. Wij helpen u bij de invulling, ook op technisch vlak.

Scroll naar boven