Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

ONZE DIENSTEN

Bedrijfs- en projectmatige aankopen

Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een
nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

ONZE DIENSTEN

Bedrijfs- en projectmatige aankopen

Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

Bedrijfs-en-projectmatige-aankopen

Bedrijfs- en projectmatige aankopen

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie die behoefte heeft aan consumentenelektronica. Laat u door Gezamenlijk Voordeel ondersteunen bij aankopen op projectbasis of voor uw onderneming. Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

bedrijfs-en-projectmatige-aankopen
>20.000 producten
200+ (A-)merken
Eigen bezorgdienst
Wij denken graag met u mee!

Kantoorinrichting
Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor op kantoor, een tosti-ijzer voor in de kantine of een TV voor in de ontvangstruimte? Het bieden van moderne apparaten kan bijdragen aan een professionele uitstraling van het bedrijf, de productiviteit verhogen en het werkplezier van werknemers vergroten. Met ruim 20.000 producten van meer dan 200 (A-)merken, heeft Gezamenlijk Voordeel altijd een product dat bij u past.

Consumentenelektronica kan ook een belangrijke rol spelen in gastvrijheid. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangsthal waar klanten onder het genot van een kopje koffie kunnen wachten en gebruik kunnen maken van een TV, of aan een vergaderruimte waar beeld- en geluidsapparatuur een belangrijke rol spelen. Het aanbieden van moderne apparaten kan een professionele uitstraling geven aan het bedrijf en bijdragen aan het bieden van een aangename en comfortabele omgeving.

Projectinrichting
We helpen u ook graag bij projectinrichting. Werkt u aan een project waar consumentenelektronica bij te pas komt? Het deskundige verkoopteam van Gezamenlijk Voordeel helpt haar klanten door te adviseren over de beste producten voor hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een tijdelijke werkplek of voor projecten van een woningbouwvereniging; wij helpen u graag!

ONS ASSORTIMENT

Beeld
BEELD
Geluid
GELUID
Keuken
KEUKEN
Koffie
KOFFIE
Health-beauty
HEALTH
Huishouden
HUISHOUDEN
IT-office
IT
Buitenleven
BUITENLEVEN
Gaming
GAMING
Pro AV
PRO AV

Hospitality
Wij denken graag met u mee als het gaat om hospitality. Gezamenlijk Voordeel heeft de nodige ervaring en expertise voor het begeleiden van projecten voor vakantieparken en hotels. Of het nu gaat om het vervangen van een waterkoker van één vakantiehuisje of het voorzien van consumentenelektronica bij de complete renovatie van een vakantiepark; voor ons is geen vraag te gek.

Bij het inrichten van vakantieparken en hotels is het belangrijk om aandacht te besteden aan de consumentenelektronica die in de kamers en huisjes worden geplaatst. Gasten verwachten tegenwoordig dat ze toegang hebben tot moderne en goed functionerende apparatuur, zoals koffiemachines, waterkokers en tv’s. Dit draagt bij aan een comfortabel en plezierig verblijf voor gasten. Door de juiste producten te kiezen die voldoen aan de behoeften van gasten en de eisen van de industrie, kan een hotel of vakantiepark een hoog niveau van klanttevredenheid bereiken.

bedrijfsmatige-aankopen

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

OVERIGE DIENSTEN

D2C

 D2C

Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument.

Efulfilment

(e-)Fulfilment

We helpen u graag om uw business efficiënter in te richten en nog succesvoller te maken.

Loyalty

Loyalty

Van een online shop met voordeel, tot de ontwikkeling van een gevarieerd extensief loyaliteitsprogramma. Wij helpen u bij de invulling, ook op technisch vlak.

Scroll naar boven