Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

ONZE DIENSTEN

Loyalty

Met onze expertise in consumenten-, loyalty- en medewerkersbinding
ondersteunen wij u ook graag bij uw vraagstukken op het gebied van loyalty.

ONZE DIENSTEN

Loyalty

Met onze expertise in consumenten-, loyalty- en medewerkersbinding ondersteunen wij u ook graag bij uw vraagstukken op het gebied van loyalty.

Loyalty

Loyalty
In een competitieve markt is klantloyaliteit van cruciaal belang. Een effectieve manier om klantloyaliteit te stimuleren en betrokkenheid te vergroten, is door middel van loyaltyprogramma’s. Gezamenlijk Voordeel is gespecialiseerd in het ondersteunen van loyaltyprogramma’s op verschillende gebieden, variërend van werknemersvoordelen tot klantenspaarprogramma’s en incentives. We hebben onze ondersteuning geboden bij campagnes voor onder andere McDonald’s, Esso en ING.

Gezamenlijk Voordeel loyalty
>20.000 producten
200+ (a-)merken
Eigen bezorgdienst
Wij denken graag met u mee!

Met onze expertise in consumenten-, loyalty- en medewerkersbinding ondersteunen wij u graag bij uw vraagstukken op het gebied van loyalty. Van een online shop met voordeel, tot de ontwikkeling van een gevarieerd loyaliteitsprogramma; Gezamenlijk Voordeel biedt ondersteuning op verschillende gebieden van loyalty.

Fulfilment en dropshipment
Heeft u een winactie, spaarprogramma of andere campagne waarbij u consumentenelektronica wilt inzetten (bijvoorbeeld een incentive)? Gezamenlijk Voordeel helpt u graag met het fulfilment en de dropshipments van consumentenelektronica. We kunnen producten leveren aan een centraal magazijn, naar uw organisatie of door middel van dropshipment rechtstreeks naar uw klant. Op deze manier kunnen wij onze klanten ontlasten van logistieke uitdagingen.

Webshops
Gezamenlijk Voordeel heeft ook ervaring met het opzetten en beheren van online webshops. Zo kunnen wij webshops opzetten voor uw klanten of uw medewerkers. Deze online webshop kunnen we voorzien van een assortiment afgestemd op uw wensen en kunnen we voorzien van een eigen inlog. Zo creëren we een exclusieve webshop. Tevens is het mogelijk om kortingscodes in te zetten te gebruiken. Zo kunt u uw medewerkers of klanten consumentenelektronica met een mooie korting aanbieden!

Technische koppelingen
Gezamenlijk Voordeel helpt u bij de invulling van uw wensen op het gebied van loyalty, ook op technisch vlak; precies zoals u het wilt! Wij bieden de mogelijkheid tot het automatiseren van processen door middel van API- en EDI-koppelingen. Het development team staat klaar om iedere gewenste koppeling op maat te realiseren.

ONS ASSORTIMENT

Beeld
BEELD
Geluid
GELUID
Keuken
KEUKEN
Koffie
KOFFIE
Heath-beauty
HEALTH
Huishouden
HUISHOUDEN
IT-office
IT
Buitenleven
BUITENLEVEN
Gaming
GAMING
Pro AV
PRO AV

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

OVERIGE DIENSTEN

D2C

 D2C
Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument.

Efulfilment

(e-)Fulfilment
We helpen u graag om uw business efficiënter in te richten en nog succesvoller te maken.

Bedrijfs-en-projectmatige-aankopen

Bedrijfs- en projectmatige aankopen
Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

Scroll naar boven