Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

ONZE DIENSTEN

(e-)Fulfilment

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie die behoefte heeft aan consumentenelektronica.

ONZE DIENSTEN

(e-)Fulfilment

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie die behoefte heeft aan consumentenelektronica.

Efulfilment

(e-)Fulfilment
Gezamenlijk Voordeel verzorgt als fulfilmentpartner een One-stop solution; van opslag en verzending tot aan voorraadmanagement, marketing support en koppelingen. Geen vraagstuk is ons te gek! Wij bieden onze partners totale ontzorging; we helpen uw business efficiënter in te richten en nóg succesvoller te maken!

Efulfilment
One-stop shop
solution
Betaal pas wanneer
u iets verkoopt
Vergroot uw
exposure
Iedere zending is
een cadeautje

Bestel- en informatiesysteem Quecom
Daarnaast krijgt u bij Gezamenlijk Voordeel toegang tot uw persoonlijke webshop genaamd Quecom. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot ons assortiment en plaatst u uw bestelling met het grootste gemak. Dankzij Quecom zijn onze partners altijd up-to-date en hebben ze 24/7 toegang
tot alle gewenste informatie; van toegang tot het assortiment en realtime inzicht in voorraad, verkoop, rapporten en leveringen tot complete fulfilment en API-koppelingen.

Levering
Wij leveren uw bestelling desgewenst binnen 24 uur rechtstreeks aan uw klant (B2C & B2B), (web)winkels of centrale magazijn. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners én met onze eigen bezorgdienst met dedicated bezorgers. Ook andere bezorgopties, zoals levering bij afhaalpunten, 5-uurs levering en tweemansdistributie valt onder de mogelijkheden.

WAAROM (E-)FULFILMENT DOOR GEZAMENLIJK VOORDEEL?

Vergoot uw exposure

Uw producten kunnen via Quecom (+/- 2.300 actieve gebruikers per dag) en datakoppelingen voor het netwerk van Gezamenlijk Voordeel beschikbaar gesteld worden.

Word de One-stop shop

Vergroot uw assortiment met meer dan 25.000 producten! Bied naast uw eigen assortiment ook producten aan uit het assortiment van Gezamenlijk Voordeel en word de One-stop shop voor uw klant!

Iedere zending een cadeautje

Uw bestelling verstuurd in uw eigen omdoos met pakbon en factuur voorzien van uw eigen logo! Geen eigen doos? Geen probleem! Dan wordt uw bestelling verstuurd in onze neutrale paarse omdoos.

Betaal pas wanneer u iets verkocht heeft

Sla uw voorraad op in ons magazijn en betaal geen inslag- en opslagkosten. Bij ons betaalt u pas wanneer u daadwerkelijk iets verkocht heeft.

Backoffice Support

Maak gebruik van onze Backoffice, 6 dagen in de week bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.30 uur.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

OVERIGE DIENSTEN

Bedrijfs-en-projectmatige-aankopen

Bedrijfs- en projectmatige aankopen
Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

D2C

D2C
Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument.

Loyalty

Loyalty
Van een online shop met voordeel, tot de ontwikkeling van een gevarieerd extensief loyaliteitsprogramma. Wij helpen u bij de invulling, ook op technisch vlak.

Scroll naar boven