Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

ONZE DIENSTEN

D2C

Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace,
wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument.

ONZE DIENSTEN

D2C

Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, wij verzorgen graag voor u het fulfilment richting de eindconsument

D2C

D2C
Ook voor uw D2C-strategie bent u bij Gezamenlijk Voordeel aan het juiste adres. Of het nu gaat om uw webstore, merkenshop of om een marketplace, Gezamenlijk Voordeel verzorgt het gehele traject van A tot Z, desgewenst inclusief dropshipment richting de eindconsument. We bieden hierbij uitgebreide mogelijkheden tot automatisering door middel van diverse koppelingen.

Gezamenlijk Voordeel D2C
24/7 inzage in voorraad
en doorverkoop
Consignatie opzet
mogelijk
Picking, labeling en
personalisatie
Next Day & Same Day
Delivery

Wilt u online producten aanbieden, maar heeft u niet de logistieke capaciteit of kennis in huis om de producten te versturen naar de consument? Gezamenlijk Voordeel helpt u hier graag bij. Van opslag en verzending, tot voorraadmanagement en marketing support; als fulfilmentpartner verzorgen wij een One-stop shop solution. Op dit moment werkt Gezamenlijk Voordeel onder andere samen met KEF en Magimix. Ook op het gebied van marketplaces kunnen wij u helpen om uw merkenshop in te richten, te beheren en de dropshipments uit te voeren. Dit doen we onder andere via Bol.com, Amazon, Decathlon en Blokker.

Bestel- en informatiesysteem Quecom
Daarnaast krijgt u bij Gezamenlijk Voordeel toegang tot uw persoonlijke webshop genaamd Quecom. Hiermee heeft u 24/7 toegang tot ons assortiment en plaatst u uw bestelling met het grootste gemak. Dankzij Quecom zijn onze partners altijd up-to-date en hebben ze 24/7 toegang tot alle gewenste informatie; van toegang tot het assortiment en realtime inzicht in voorraad, verkoop, rapporten en leveringen tot complete fulfilment en API-koppelingen.

Levering
Wij leveren uw bestelling desgewenst binnen 24 uur rechtstreeks aan uw klant (B2C & B2B), (web)winkels of centrale magazijn. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners én met onze eigen bezorgdienst met dedicated bezorgers. Ook andere bezorgopties, zoals levering bij afhaalpunten, 5-uurs levering en tweemansdistributie valt onder de mogelijkheden.

Al onze bestellingen worden verzonden in een feestelijke (neutrale) omdoos. Heb je een eigen omdoos? Geen probleem! Wij verpakken jouw bestelling graag in jouw eigen doos!

Technische koppelingen
Gezamenlijk Voordeel helpt u ook graag op technisch vlak! Wij bieden de mogelijkheid tot het automatiseren van processen door middel van API- en EDI-koppelingen. Het development team staat klaar om iedere gewenste koppeling op maat te realiseren.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

OVERIGE DIENSTEN

Bedrijfs-en-projectmatige-aankopen

Bedrijfs- en projectmatige aankopen
Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw koffiezetapparaat voor op kantoor.

Efulfilment

(e-)Fulfilment
We helpen u graag om uw business efficiënter in te richten en nog succesvoller te maken.

Loyalty

Loyalty
Van een online shop met voordeel, tot de ontwikkeling van een gevarieerd extensief loyaliteitsprogramma. Wij helpen u bij de invulling, ook op technisch vlak.

Scroll naar boven