Gezamenlijk Voordeel

Gezamenlijk Voordeel

FAQ

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie met behoefte aan consumentenelektronica en flexibele fulfilment wensen.

FAQ

Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie met behoefte aan consumentenelektronica en flexibele fulfilment wensen.

De meestgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder! 

Welke diensten levert Gezamenlijk Voordeel?
Gezamenlijk Voordeel is dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen voor elke organisatie met behoefte aan consumentenelektronica en flexibele fulfilment wensen.

 • Wij ondersteunen bij B2B-projecten; aankopen op projectbasis of aankopen voor uw eigen onderneming;
 • Als (e-)Fulfilmentpartner verzorgen wij een one-stop-solution, van opslag en verzending, tot voorraadmanagement en marketing support;
 • D2C-strategie; webstores, merkenshops, marketplaces, incl. dropshipping;
 • Integrale expertise in consumenten-, loyalty– en medewerkersbinding. Van online shops tot gevarieerde programma’s op maat.

Welke services biedt Gezamenlijk Voordeel nog meer?
Samen in elke stap! Dat zegt genoeg; voor Gezamenlijk Voordeel is geen vraagstuk te gek. Wij bieden onze partners totale ontzorging, van opslag tot inpakken en van verzending tot customer service. We helpen uw business efficiënter in te richten en nóg succesvoller te maken!

Wie is Amacom, The Amazing Company?
Gezamenlijk Voordeel is opgericht in 2006 als dochteronderneming van Amacom, The Amazing Company B.V. Inmiddels is Gezamenlijk Voordeel uitgegroeid tot een gevestigde en betrouwbare partner in de B2B- en B2C-markt. Hierbij maakt Gezamenlijk Voordeel nog altijd actief gebruik van de logistieke infrastructuur, systemen en het enorme assortiment van Amacom.

In 1999 startte de familie Engels met een droom: klanten voorzien van alle grote (A-)merken consumenten- elektronica en wit- en bruingoed. In de ruim 20 jaar die volgden, is Amacom uitgegroeid tot een krachtige internationale distributie- en fulfilmentpartner met een uitgebreid dienstenaanbod en eigen ‘paarse’ bezorg- dienst. Amacom is trots onderdeel van Exertis, a DCC Technology Company.

DCC is een internationale, beursgenoteerde sales-, marketing- en servicepartner voor wereldwijde merken. DCC is met haar hoofdkantoor gevestigd in Dublin en actief in drie divisies, te weten Energy, Technology en Healthcare. Binnen de divisie Technology is Exertis de vooruitgeschoven trade partner, waar Gezamenlijk Voordeel en Amacom onderdeel van uitmaken.

Met welke productcategorieën werken jullie?
Gezamenlijk Voordeel heeft een breed productaanbod met bijna 20.000 producten van meer dan 200 (A-)merken. De productcategorieën bestaan onder andere uit:

 • Beeld
 • Geluid
 • Keuken
 • Koffie
 • Health
 • Huishouden
 • It
 • Buitenleven
 • Gaming
 • Pro AV
 • Seizoensgebonden artikelen

Wie is het team?
Wij hebben de juiste kennis in huis om u te helpen diverse aspecten van uw business. Waarom zelf tobben als er specialisten zijn die u kunnen helpen? Gezamenlijk Voordeel bestaat uit een team van ambitieuze, gedreven specialisten voor wie geen vraagstuk te gek is. Benieuwd wat Gezamenlijk Voordeel voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Welke bezorgopties zijn er?
Wij leveren uw bestelling desgewenst binnen 24 uur rechtstreeks aan uw klant (B2C & B2B), (web)winkels of centrale magazijn. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners én met onze eigen bezorgdienst met dedicated bezorgers. Ook andere bezorgopties, zoals levering bij afhaalpunten, 5-uurs levering en tweemansdistributie valt onder de mogelijkheden.

Met wie werkt Gezamenlijk Voordeel samen?
Gezamenlijk Voordeel heeft een breed portfolio aan tevreden klanten. Van vakantieparken en hotels, tot projectinrichting en marktplaatsen. En van tankstations en banken tot aan supermarkten en een fastfoodketen. Met ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen wij iedere organisatie met behoefte aan consumentenelektronica en flexibele fulfilment wensen helpen. Een greep uit onze klanten; Albert Heijn, SmartPhort, Basic-Fit, Essent, KPN, ING en Oostappen Groep.

Wat is Quecom?
Gezamenlijk Voordeel maakt gebruik van Quecom; een verbindend platform voor retailers, e-tailers, leveranciers en B2B-partners.

Dankzij Quecom zijn onze partners altijd up-to-date en hebben ze 24/7 toegang tot alle gewenste informatie; van toegang tot het assortiment en realtime inzicht in voorraad, verkoop, rapporten en leveringen tot complete fulfilment en API-koppelingen.

Wanneer is Gezamenlijk Voordeel bereikbaar?
Het deskundige team van Gezamenlijk Voordeel is zes dagen per week bereikbaar. Van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

We zijn bereikbaar per telefoon (+31 (0)73 – 611 01 51) of via e-mail (info@gezamenlijkvoordeel.nl). Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in of via onze contactpagina.

Scroll naar boven