Samen in elke stap

Dé partner voor bedrijfs- en projectmatige aankopen. Dat is Gezamenlijk Voordeel. Welke vraag je ook hebt, wij lossen het op. Zoek je een partner voor wie geen vraag te gek is? Die je blijft verbazen en die alles voor je doet. Dan kies je voor Gezamenlijk Voordeel.

We zijn er voor iedereen die consumentenelektronica voor zijn of haar organisatie wenst. Maar ook voor projectinrichting, bijvoorbeeld in de woningbouw of hospitality, kun je bij ons terecht. Van de inrichting van hotelkamers met alle denkbare elektronica tot een nieuw espresso-apparaat voor op kantoor. Met het grootste assortiment van de Benelux en meer dan 200 (A-)merken helpt Gezamenlijk Voordeel bij elke vraag, groot of klein.

Ook van loyalty en het binden van klanten en medewerkers weten we alles. Voor onze klanten zetten we natuurlijk graag een stapje extra. En ook zij doen dat op hun beurt, voor hun eigen klanten of medewerkers. Daarom was de keuze voor de loyalty-markt niet meer dan logisch.

Van online shop met korting voor je medewerkers tot de ontwikkeling van een uitgebreid loyaliteitsprogramma voor klanten. Wij helpen bij de invulling, ook op technisch vlak. Precies zoals jij het wil.

Hierbij maken we dankbaar gebruik van de kennis, expertise en het enorme assortiment van onze (e-)fulfilment partner Amacom, The Amazing Company. In elke stap, bij elke aankoopbeslissing denken we met plezier met je mee. Met Gezamenlijk Voordeel als betrokken partner weet je dat je er nooit alleen voor staat. 

 

Gezamenlijk Voordeel B.V.

De Tweeling 24A
5215 MC 's-Hertogenbosch

info@gezamenlijkvoordeel.nl
+31 (0)73 - 611 01 51

Portfolio

     
     

Dit wil ik ook!

Vraag direct een account aan of neem contact met ons op! 

Account aanvragen